×
 

Bent u op zoek naar een unieke locatie in Leiden; een ruimte om te vergaderen, waar u een private dining kunt organiseren of waar u uw huwelijk wilt vieren? Koetshuis de Burcht en Grand Café de Burcht lenen zich uitstekend voor elke gelegenheid!

Zo beschikken wij over een sfeervolle zolderruimte (de Burggravenzaal) waar maar liefst 60-80 personen kunnen plaatsnemen voor een diner of buffet. Naar wens kan in deze besloten ruimte ook een receptie of borrel worden georganiseerd voor maximaal 80 personen. In het Koetshuis beschikken wij over een benedenruimte waar een diner mogelijk is voor maximaal 100 personen. Ook is in deze ruimte een feestavond mogelijk tot maximaal 200 personen.

In de Tuinzaal van het Grand Café kunnen wij zelfs groepsdiners organiseren tot 150 personen.

Trouwen

Gaan jullie trouwen? Koetshuis de Burcht is één van de top locaties in Leiden om dit te vieren! Wij zijn een officiële trouw locatie en dat houdt in dat u bij ons ook officieel het ja-woord kunt geven.

De receptie, het diner en de feestavond kunnen allemaal in het Koetshuis of het Grand Café plaatsvinden.

Het voordeel hiervan is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verplaatsten van uw gasten van de ene plek naar de andere. U viert de mooiste dag van uw leven op één en dezelfde locatie. Daarnaast leent de omgeving zich uitstekend voor het maken van een prachtige fotosessie.

Maatwerk

Omdat iedere bruiloft bestaat uit maatwerk willen wij u graag uitnodigen om langs te komen en uw wensen door te spreken. Op deze manier kunnen wij u informeren over de mogelijkheden en tegelijkertijd kunnen wij u onze locatie en ruimtes tonen.

Koetshuis de Burcht is de perfecte plek om te genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner. Ook bieden wij tal van mogelijkheden voor het organiseren van feesten, partijen en bruiloften.

Koetshuis de Burcht is de perfecte plek om te genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner. Ook bieden wij tal van mogelijkheden voor het organiseren van feesten, partijen en bruiloften.